Història

El seu origen es remunta de la mà de Conex, una entitat de gent gran voluntària que promou l'envelliment actiu de les persones quan acaben la seva trajectòria laboral, motivant-les perquè segueixin tenint una vida dinàmica i plena.

La Fundació Llars Compartides va néixer fruit de la iniciativa d'un grup de persones grans membres d'aquesta associació, preocupades per els problemes d'habitatge per a la gent gran. El grup va reflexionar i treballar fins arribar a les conclusions funcionals que van derivar en la idea de la llar compartida.

La Fundació es constitueix l’any 2003 com una alternativa d’envelliment, per donar resposta als problemes d’accés a l’habitatge per a la gent gran amb rendes baixes i amb autonomia física i mental, amb un model participatiu de convivència.

Està Inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1962.
© Fundació Privada Llars Compartides
Travessera de les Corts, 39-43, 2n (Entrada per C/ Aurora Bertrana) 08028 Barcelona
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .