La Fundació

La Fundació Privada Llars Compartides és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 2003 amb el nom de Fundació Conex, una associació de gent gran voluntària per a la gent gran, que crea un grup de recerca destinat a estudiar els problemes d'habitatge per a persones en procés d’inclusió social. El grup s'informa, reflexiona i treballa sobre aquest tema i arriba a conclusions funcionals que deriven en la idea de la llar compartida.

La Fundació treballa amb l'objectiu de cobrir aquesta necessitat i els conseqüents estats de risc d'exclusió que es poden generar, ja siguin econòmics, de soledat o manca de suport social, oferint una alternativa d'envelliment.

La Fundació està inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1962.

Premis

La Casa de les Idees, 2013. Ajuntament de Barcelona. Per donar resposta a una doble necessitat solcial: paliar els riscos de la gent gran i dinamitzar el mercat de l'habitatge.

Innovació social 2016. Obra Social La Caixa. Un reconeixement a l'important esforç que fan les entitats socials aportant solucions innovadores a les problemàtiques i transformant l'evolució dels valors socials.
© Fundació Privada Llars Compartides
Travessera de les Corts, 39-43, 2n (Entrada per C/ Aurora Bertrana) 08028 Barcelona
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .