Balanç social

En el conjunt dels pisos conviuen actualment 35 persones grans, 65% homes i 35 % dones. Tots ells són beneficiaris de pensions baixes i no disposen d’altres recursos. La mitjana de les seves pensions és de 564 €. La gran majoria no tenen suport familiar.
 
Totes les peticiones ateses per la Fundació han vingut derivades des de diversos serveis socials, la major part de sol·licituds originàries dels CSS de l’Ajuntament de Barcelona. Durant l'any 2016 hem treballat en xarxa amb Càritas Diocesana de Barcelona, Obra Social Sant Joan de Déu i Filles de la Caritat.
 
Actualment el nombre de places residencials amb que compta el programa Llars Compartides és pràcticament el mateix que en anys anteriors. És per aquest motiu que la incorporació a alguna llar d’un dels aspirants a conviure, solament es pot produir quan per alguna circumstància un dels resident deixa la mateixa llar. 
© Fundació Privada Llars Compartides
Travessera de les Corts, 39-43, 2n (Entrada per C/ Aurora Bertrana) 08028 Barcelona
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .